Wij maken de wereld dagelijks een stukje groener

Grijs wordt groen. Beton word beplanting. Stilte wordt volop gezoem. Wij maken Nederland groener, door grijze daken te veranderen in prachtige begroeiing. En we zorgen dat die begroeiing ook groen blijft. Bijvoorbeeld op bedrijfspanden, woningen, bergingen en schuren.

We werken door heel Nederland. Voor gemeenten, woningbouwverenigingen, VVE’s, dakdekkers, aannnemers en particulieren. Voor elk project, maatwerk of in serie, hebben we een oplossing. En we zorgen dat er geen omkijken naar is. Sterker nog: we garanderen dat het dak mooi en functioneel blijft als wij het onderhoud mogen doen.

Contact

Theo Advokaat, Technisch Specialist
+31 6 53302136
theo@wallaard.nl

Wallaard Vegetatiedaken b.v.
Provincialeweg 3
4225 SM Noordeloos

Over ons

Wallaard Vegetatiedaken is specialist in aanleg en onderhoud van hoogwaardige vegetatiedaken en daktuinen. We hebben veel geleerd in onze ruim 30 jaar in deze branche. Dat ziet u terug in onze materiaalkeuzes en de standaarden die we hanteren. We gebruiken de beste materialen, leveren uitmuntende service en zorgen dat onze mensen veilig en gezond aan het werk kunnen.

Dochter van de Wallaard BV’s 

We zijn een zelfstandig opererende dochter van de Wallaard BV’s uit Noordeloos. Onder het motto ‘Veelzijdigheid is ons specialisme’ bundelen we veel kennis en capaciteit. Samen staan we sterk!

Aannemersbedrijf Wallaard richt zich op grond-, weg- en waterbouw en civiele betonbouw.

Wallaard Groenvoorziening is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van de (semi-) openbare ruimte.

‘Je kunt bijna nergens komen of je denkt “Hee, op dat gebouw ligt een groendak dat wij hebben aangelegd”. Dat is toch gaaf!’