Voor elk dak het juiste systeem.

Wij bieden innovatieve systemen die zijn toegespitst op elk type dak. Maatwerk doen we met veel plezier!

Onze systemen

We gebruiken de meest innovatieve systemen om voor elk dak precies de juiste oplossing te bieden. Welk systeem het beste bij uw dak past, hangt af van specificaties in de constructie. We adviseren u graag om het mooiste en beste resultaat te bereiken.

Lichtgewicht dak 0-15º

Soms vraagt de draagconstructie van een dak om een lichtgewicht groendak. Ons lichtgewicht systeem is waterbergend weegt slechts 45 kilo per vierkante meter.

Biodivers dak 0-5º

Met een biodivers dak draagt u bij aan het behoud van de biodiversiteit in de stad. Een Biodivers systeem biedt onderdak aan tal van insecten zoals bijen en vlinders.

Plat dak met substraat 0-5º

Ons systeem voor een plat groendak met substraat is zeer snel aan te brengen door de 3-in-1 drainagelaag. Net als al onze andere systemen is het waterbergend.

Licht hellend dak 15-25º

Ons systeem voor licht hellende daken bevat de innovatieve greenroll-laag die substraat overbodig maakt. Daardoor is aanleg sneller en schoner.

Sterk hellend dak 25-45º

Voor hellende daken hebben we een speciaal systeem met versterkte sedummatten. De Sedumplanten blijven stevig staan, en het systeem verschuift niet.

Sedum-gras-kruidendak 0-10º

Ons meest diverse systeem is een lust voor het oog van mens en dier. Bijen en vlinders voelen zich bijzonder op hun gemakt tussen de grassen, kruiden en bloemen.