Wallaard Vegetatiedaken zoekt een leergierige medewerker Groen

Ben jij (m/v) een leergierige vroege vogel zonder hoogtevrees? Kom dan werken met ons! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste beginnend medewerker groen om de groeiende vraag naar onze daktuinen uit te voeren.
Over ons:
Wij zijn specialisten in hoogwaardige vegetatiedaken en daktuinen. We werken met speciale lichtgewicht systemen. Daardoor kunnen we ook oude panden en sterk hellende daken groen maken. We zijn zó goed geworden in het aanleggen en onderhouden van groene daken, dat we er 10 jaar garantie op geven.
Wat ga je doen
’s Ochtends kom je naar Noordeloos of naar het project als dat dichterbij is. We werken aan projecten in heel Nederland. Je werkt samen met vaste collega’s. Meestal ga je vegetatiedaken aanleggen en onderhouden. Soms komt daar ook hovenierswerk op de grond bij. Aan het einde van de dag neem je nog even de dag door met hoofduitvoerder Theo zodat je weet wat je morgen te doen staat.
Hoe jij erin staat:
Je geniet van buiten werken. Je wilt het vak echt leren Je houdt van fysiek werk. Je laat jouw werk altijd netjes achter.
Wat we van jou vragen:
MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een relevante afgeronde opleiding. Geen last van hoogtevrees. Je spreekt vloeiend Nederlands. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Rijbewijs BE (aanhanger) is een pré.
Wij bieden jou:

Een fulltime baan (40 uur per week).
Een goed salaris afhankelijk van je ervaring.
Mogelijkheid om diploma’s te halen, bijvoorbeeld deze:

  • Diploma veilig werken op hoogte.
  • Dak en gevelbegroeiing voor beginners en gevorderden.
  • Dak en gevelbegroeiing voor onderhoud.

Uitstekend materiaal om veilig te werken.

Adres:

Wallaard Vegetatiedaken b.v.
Provincialeweg 3
4225 SM Noordeloos

Neem contact op

Ga jij met ons het dak op voor de mooiste projecten? Stuur je sollicitatie aan Theo Advokaat. Je kunt hem ook altijd vragen stellen. Bel of app: 06 53302136 of mail naar theo@wallaard.nl