Wallaard Vegetatiedaken zoekt een Meewerkend Voorman Groen

Hou jij (m/v) ervan om de kar te trekken bij het aanleggen van groendaken en tuinen? Geef je graag leiding en ben je graag buiten? Dan hebben wij een mooie baan voor je! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde meewerkend voorman groen om de groeiende vraag naar onze daktuinen uit te voeren.
Over ons:
Wij zijn specialisten in hoogwaardige vegetatiedaken en daktuinen. We werken met speciale lichtgewicht systemen. Daardoor kunnen we ook oude panden en sterk hellende daken vergroenen zonder de constructie aan te passen. We zijn zó goed geworden in het aanleggen en onderhouden van groene daken, dat we er 10 jaar garantie op geven.
Wat ga je doen
Je krijgt verantwoordelijkheid over je eigen projecten. Dat is veelal het aanleggen en onderhouden van vegetatiedaken, maar ook regelmatig groenwerk op de grond. Onze projecten variëren van groot (bedrijven en verenigingen van eigenaren) tot klein (schuren bij particulieren) en je werkt door heel Nederland. Je ploeg is meestal zo’n 2 tot 4 man sterk. Samen met hen zorg je dat projecten tiptop worden opgeleverd. Naast leiding geven en zelf meewerken, doe je wat administratie en sta je soms opdrachtgevers te woord. Je kunt daarin flink groeien. Hoe meer ambitie jij toont, hoe meer ruimte je krijgt van hoofduitvoerder Theo.
Hoe jij erin staat:
Je geniet van buiten werken. Je bouwt graag aan een lange samenwerking. Je vindt het belangrijk dat het bedrijf goed op mensen over komt. Je bent pas tevreden als het werk echt af is.
Wat we van jou vragen:
Een afgeronde MBO Groen opleiding niveau 3. Je hebt ruime ervaring in het groen, liefst als voorman. Geen last van hoogtevrees. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Je hebt rijbewijs BE (aanhanger). Je bezit een VCA-(VOL) certificaat. Je weet het beste in mensen naar boven te halen.
Wij bieden jou:
  • Een fulltime baan (40 uur per week).
  • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een door jou in te richten bedrijfsbus.
  • Mogelijkheid om diploma’s en certificaten te halen, zoals Veilig Werken Op Hoogte.
  • Uitstekend materiaal om veilig te werken.
  • Mogelijkheden om door te groeien.

Adres:

Wallaard Vegetatiedaken b.v.
Provincialeweg 3
4225 SM Noordeloos

Neem contact op

Ga jij met ons het dak op voor de mooiste projecten? Stuur je sollicitatie aan Theo Advokaat. Je kunt hem ook altijd vragen stellen. Bel of app: 06 53302136 of mail naar theo@wallaard.nl